Класическа спалня масив и МДФ фурнир "ЕММА", от мебели БулмебОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА СПАЛНЯ "ЕММА"

Мебелите са част от цялостно обзавеждане на апартамент в град Пловдив и във ваканционен комплекс "РОМАНС МАРИНА", к.к. Слънчев Бряг, по индивидуална поръчка на клиент.

Моделът на мебелите е примерен. Снимките са реални и са на вече произведено и монтирано обзавеждане. Комбинациите от отделни мебели, техните размери и цвят са обект на уточняване с клиента. Ако желаете да направите запитване за цена, моля изпратете ни e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. с конкретни параметри, а именно:

1. Размер на леглото в сантиметри. 

2. Вид и размер на нощно шкафче - с вратичка, с две чекмеджета или голямо тип скрин с три чекмеджета. 

3. Скрин с конкретни размери и брой чекмеджета;

4. Гардероб с конкретни размери и примерно вътрешно разпределение.;

5. Да има ли огледало на вратата на гардероба?

Класическа спалня ЕММА от мебели Булмеб - мебели за по-красив живот.  Класическа спалня ЕММА от мебели Булмеб - мебели за по-красив живот.  Класическа спалня ЕММА от мебели Булмеб - мебели за по-красив живот.

Всички мебели може да бъдат изработени в цветове и размери според Вашите изисквания.


"Булмеб" изработва кухни и мебели по поръчка. Цената на произведените от нас мебели се определя от размера, материалите за изработка, мебелен обков, сложност на проекта и др. Цената се калкулира при изготвяне на индивидуален проект. За всеки клиент можем да намерим приемлив вариант, тъй като предлагаме голям асортимент от материали и мебелен обков. За изготвяне на индивидуален проект и ценова оферта, заповядайте при нас на адрес гр. Пловдив, ул. "Николай Хайтов" 21 или ни позвънете на 0878/293403 или 0878/763267
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button
Submit to FacebookSubmit to Google Plus Instagram