Съвременна класика, кухня СВЕТЛАКухня "СВЕТЛА" - Кухнята е част от цялостно, дизайнерско обзавеждане на апартамент в град Пловдив.
Елегантна и свежа класическа кухня в светъл цвят с вратички от фурнирован МДФ, произведена по поръчка от мебели "БУЛМЕБ".
КОРПУС: ЛПДЧ Kaindl Магнолия
ВРАТИ: ДОЛЕН РЕД НА КУХНЯ: фурнирован МДФ
ГОРЕН РЕД НА КУХНЯ: фурнирован МДФ
ПЛОТ: термоустойчив плот "ТРАВЕРТИН"
Кухнята е част от цялостното обзавеждане на апартамент в стил Прованс.
ЗА ПЪЛНА ОКОМПЛЕКТОВКА НА КУХНЯТА, СМЕ ИЗБРАЛИ ЕЛЕКТРОУРЕДИ EUROLUX by FABER
Кухнята може да се изработи в цветове и размери според Вашите изисквания. Мебелна фирма "БУЛМЕБ" ЕООД разполага със собствено технологично оборудване, производствена база и кадрови потенциал за производство и монтаж на мебели за обзавеждане на хотели, магазини, офиси и др. обществени сгради. "Булмеб" изработва мебели по поръчка. Цената на произведените от нас мебели се определя от размера, материалите за изработка, мебелен обков, сложност на проекта и др. Цената се калкулира след зададени параметри и изготвяне на индивидуален проект. За всеки клиент можем да намерим приемлив вариант, тъй като предлагаме голям асортимент от материали и мебелен обков. За изготвяне на индивидуален проект и ценова оферта, моля свържете се с нас на тел. 0878/293-403 или ни изпратете e-mail на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

   Кухня фурнирован МДФ "СВЕТЛА", производител: мебели Булмеб  Кухня фурнирован МДФ "СВЕТЛА", производител: мебели Булмеб Кухня фурнирован МДФ "СВЕТЛА", производител: мебели Булмеб
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button
Submit to FacebookSubmit to Google Plus Instagram