Кухня "ВЕРОНА" - съчетание на крем гланц и ела бронз

Кухня по поръчка "ВЕРОНА" - Изработена и монтирана в частен дом в гр. Стара Загора, България
Обликът на ЛПДЧ с вид на масивна дървесина в интериорния дизайн е тенденция, към която мнозина се стремят. Тук е съчетан с модерната визия на МДФ гланц. Резултатът - кухня "ВЕРОНА"
КОРПУС: ПДЧ крем гланц и ела бронз
ВРАТИ:
ДОЛЕН РЕД НА КУХНЯ: ЛПДЧ Ела бронз
ГОРЕН РЕД НА КУХНЯ: МДФ крем гланц
ПЛОТ: термоустойчив плот цвят "Ела бронз" на KAINDL
ГРЪБ: "Ела бронз" на KAINDL
ЗА ПЪЛНА ОКОМПЛЕКТОВКА НА КУХНЯТА, МОЖЕ ДА ИЗБЕРЕТЕ ЕЛЕКТРОУРЕДИ НА ВОДЕЩИ МАРКИ - GORENJE, ELECTROLUX, EUROLUX, BOSCH, AEG Кухнята може да се изработи в цветове и размери според Вашите изисквания.

Кухня "ВЕРОНА" - изработена по поръчка от мебели Булмеб Кухня "ВЕРОНА" - изработена по поръчка от мебели Булмеб Кухня "ВЕРОНА" - изработена по поръчка от мебели Булмеб Кухня "ВЕРОНА" - изработена по поръчка от мебели Булмеб
 

Мебелна фирма "БУЛМЕБ" ЕООД разполага със собствено технологично оборудване, производствена база и кадрови потенциал за производство и монтаж на мебели за обзавеждане на хотели, магазини, офиси и др. обществени сгради.
"Булмеб" изработва мебели по поръчка. Цената на произведените от нас мебели се определя от размера, материалите за изработка, мебелен обков, сложност на проекта и др. Цената се калкулира след зададени параметри и изготвяне на индивидуален проект. За всеки клиент можем да намерим приемлив вариант, тъй като предлагаме голям асортимент от материали и мебелен обков.
За изготвяне на индивидуален проект и ценова оферта, моля свържете се с нас на тел. 0878/293-403 или ни изпратете e-mail на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button
Submit to FacebookSubmit to Google Plus Instagram