МОДЕРНИ ГЛАНЦОВИ КУХНИ ПО ПОРЪЧКА 
Дизайнерска кухня "Розалина" Кухня по поръчка бял МДФ акрил Кухня бял гланц "СИСИ"
 Кухня "РОЗАЛИНА" Кухня "ДЕНИЦА"  Кухня "СИСИ"
Кухня по поръчка "PETRA" - Изработена и монтирана в частен дом в гр. Пловдив, България Елегантна кухня по поръчка - нестандартен фантази декор в комбинация с крем гланц и камък..  Съвременна визия в съчетание с хоризонтална и вертикална система за плавно отваряне и затваряне на вратите. КОРПУС: ПДЧ ВРАТИ: ДОЛЕН РЕД НА КУХНЯ: ЛПДЧ фантази декор EGGER "Керамик ръждиво" ГОРЕН РЕД НА КУХНЯ: МДФ "КРЕМ" гланц ПЛОТ: термоустойчив плот EGGER Метално Сиво - Кафяво ГРЪБ: плочки камък ОБКОВ: ПАНТИ: BLUM  МЕХАНИЗМИ ГОРНИ ШКАФОВЕ: AVENTOS HF ЧЕКМЕДЖЕТА: Водачи с частично изтегляне и плавно прибиране BLUM За пълна окомплектовка на кухнята използвахме електроуреди: Аспиратор LINO STRIP NT EG6 - 90 см. Фурна за вграждане EUROLUX FVS 5EPBT XS Котлон стъклокерамичен LINO PVL MC2E2G V Съдомиялна EUROLUX DW10VЕ - A+AA - 6 Мивка FAT модел 228, цвят Граниксит 211 "Булмеб" мебели за по-красив живот, е производител на кухни по поръчка. Цените са индивидуални, и се определят от конкретнитя размери, материал, обков и конфигурация на желаната от Вас кухня. Кухня "РАФАЕЛО" - ретро декор в модерна визия. Кухня "МИЛА" от мебели Булмеб - мебели за по-красив живот
 Кухня "ПЕТРА"  Кухня "РАФАЕЛО" Кухня "МИЛА"
Кухня МДФ гланц "ЕЛЕГАНТ" Кухня по поръчка "АЛЕКС" от МДФ гланц Бяла гланцова кухня "БЕЛА"
Кухня "ЕЛЕГАНТ" Кухня "АЛЕКС" Кухня "БЕЛА"
КУХНЯ ПО ПОРЪЧКА В ОРАНГЖ ГЛАНЦ, МОДЕЛ "АЛАН" КУХНЯ "ЕВГЕНИ" - бял гланц Кухня "МИРА" от мебели Булмеб
Кухня "АЛАН"
 Кухня "ЕВГЕНИ"  Кухня "МИРА"
КУХНЯ "ВИОЛА" - Кухня МДФ гланц бял и лила, "ВИОЛА" Кухня бял МДФ гланц "САХАРА" КУХНЯ "ТОМИКА"
 Кухня "ВИОЛА"  Кухня "САХАРА"  Кухня "ТОМИКА"
Кухня оранж гланц "НИКИ" Кухня "ВЕРОНА" - МДФ гланц Кухня МДФ гланц "ДЕНИ"
 Кухня "НИКИ"
 Кухня "ВЕРОНА"  Кухня "ДЕНИ"
     

Създайте СВОЯТА кухня с нас!

Мебелна фирма "БУЛМЕБ" ЕООД разполага със собствена производствена база, технологично оборудване, и кадрови потенциал за производство и монтаж на мебели за обзавеждане по поръчка за хотели, магазини, офиси и др. обществени сгради.
Цената на произведените от "Булмеб" мебели се определя от размера, материалите за изработка, мебелен обков, сложност на проекта и др. Цената се калкулира при изготвяне на индивидуален проект. За всеки клиент можем да намерим приемлив вариант, тъй като предлагаме голям асортимент от материали и мебелен обков.

За изготвяне на индивидуален проект и ценова оферта, моля свържете се с нас на тел. 0878/763267 или попълнете формата за контакт по-долу:

  

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button
Submit to FacebookSubmit to Google Plus Instagram