МЕБЕЛИ ЗА СПАЛНЯ ПО ПОРЪЧКА
В този раздел "Булмеб" представя на Вашето внимание мебели по поръчка за спалня в различни стилове - обзавеждане за спалня в класически стил, луксозни спални и тапицирани спални за любителите на лукса, стандартни спални за кленти с по-ограничен бюджет. В нашите колекции предлагаме модели собствено производство. Предоставяме възможността и на Вас, нашите клиенти да създадете свой собствен, уникален модел, като подберете харесваните детайли и ги комбинираме заедно в нов дизайнерски проект.
Спалнята, това е свещенното място във всеки дом. Затова, спалнята трябва да е така обзаведена, че човек да забрави за външният свят.
Спалнята задължително, трябва да е уютна за Вас и Вашата половинка. Човек спи през една трета от своят живот, така че няма нищо чудно в това, че спалнята трябва да създава усещането за максимален комфорт.
 
 
 
Мебели за спалня в ретро стил, произведени от мебели Булмеб - мебели за по-красив живот Тапицирани спални естествена и изкуствена кожа Елегантни спални по поръчка от мебели Булмеб
СПАЛНИ КЛАСИКА И РЕТРО ТАПИЦИРАНИ СПАЛНИ СПАЛНИ ЕЛИТ
СПАЛНИ СТАНДАРТ ПО ПОРЪЧКА ОТ МЕБЕЛИ БУЛМЕБ    
 СПАЛНИ СТАНДАРТ ЕДНОЛИЦЕВИ МАТРАЦИ  ДВУЛИЦЕВИ МАТРАЦИ 
     
     
 
Мебелна фирма "БУЛМЕБ" ЕООД разполага със собствено технологично оборудване, производствена база и кадрови потенциал за производство и монтаж на мебели за обзавеждане на хотели, магазини, офиси и др. обществени сгради.
"Булмеб" изработва мебели по поръчка. Цената на произведените от нас мебели се определя от размера, материалите за изработка, мебелен обков, сложност на проекта и др. Цената се калкулира при изготвяне на индивидуален проект. За всеки клиент можем да намерим приемлив вариант, тъй като предлагаме голям асортимент от материали и мебелен обков.
За изготвяне на индивидуален проект и ценова оферта, моля свържете се с нас на тел. 0878/763267 или попълнете формата за контакт по-долу:
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button
Submit to FacebookSubmit to Google Plus Instagram