ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА ХОТЕЛИ И ВАКАНЦИОННИ КОМПЛЕКСИ


Мебели "Булмеб" извършва комплексо обзавеждане по поръчка на хотелски и ваканциони комплекси. С цел да улесним своите клиенти, ние предлагаме цялостни решения за изработка, доставка и монтаж на хотелско обзавеждане, рецепция и бар.
В този раздел може да разгледата някой от завършените проекти на ваканционни апартаменти за отдаване под наем, стаи и студиа хотелски тип. Тук ще намерите разнообразие от стилове и цветове в различен ценови клас.

Хотелско  обзавеждане с кухня, по поръчка от мебели Булмеб, гр. Пловдив Хотелско  обзавеждане с кухня, по поръчка от мебели Булмеб, гр. Пловдив Стандартно хотелско  обзавеждане по поръчка от мебели Булмеб, гр. Пловдив

"Булмеб" изработва кухни и мебели по поръчка. Цената на произведените от нас мебели се определя от размера, материалите за изработка, мебелен обков, сложност на проекта и др. Цената се калкулира при изготвяне на индивидуален проект. За всеки клиент можем да намерим приемлив вариант, тъй като предлагаме голям асортимент от материали и мебелен обков.
За изготвяне на индивидуален проект и ценова оферта, моля свържете се с нас на тел. 0878/293403 или заповядайте при нас на адрес гр.Пловдив, ул."Николай Хайтов"№21.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button
Submit to FacebookSubmit to Google Plus Instagram