ДЕТСКИ ГРАДИНИ и МИНИ МЕБЕЛИ
Всички знаем, колко много децата обичат да си играят на възрастни. Специално за тях, създадохме серия мини мебели - мини кухня, мини маса и столчета, мини легла за куклите, мини гардеробчета и др. Мини мебелите са изцяла съобразени с безопасността на децата, които ще ги използват. Без остри ъгли, без метални предмети по тях. 
Всички показани по-долу модели са примерни. Снимките са реални и представляват вече произведени от нас мебели, по индивидуални размери и цветови дизайн. Комбинациите на отделните модули, техните размери и цвят, са въпрос на допълнително уточняване с клиента. 
 Всички мебели може да бъдат изработени в цветове и размери според Вашите изисквания.
 
Детски мебели играчки, кухня за деца Детски мебели играчки, масичка и столчета за деца Детски мебели играчки за детска градина и детска стая
Детски мебели играчки, кухня за деца Детски мебели играчки, кухня за деца Етажерки Замък - за детска градина
Детски легълца за детски градини Мебели за детска градина, етажерки Мебели за детска градина, етажерки
     

Мебелна фирма "БУЛМЕБ" ЕООД разполага със собствена производствена база, технологично оборудване, и кадрови потенциал за производство и монтаж на мебели за обзавеждане по поръчка за хотели, магазини, офиси и др. обществени сгради.
Цената на произведените от "Булмеб" мебели се определя от размера, материалите за изработка, мебелен обков, сложност на проекта и др. Цената се калкулира при изготвяне на индивидуален проект. За всеки клиент можем да намерим приемлив вариант, тъй като предлагаме голям асортимент от материали и мебелен обков.

За изготвяне на индивидуален проект и ценова оферта, моля свържете се с нас на e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  с конкретни параметри или ни позвънете на 0878/293-403 за среща в наш офис /мострена зала в гр. Пловдив, бул. "Никола Вапцаров" Ν3.

 
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button
Submit to FacebookSubmit to Google Plus Instagram