МЕБЕЛИ ЗА ДЕТСКА и ЮНОШЕСКА СТАЯ ПО ПОРЪЧКА, ПРОИЗВЕДЕНИ ОТ "БУЛМЕБ"
Как да обзаведем детската стая?  Това в въпросът, чийто отговор търси всеки родител при избора на мебели и цветове за обзавеждане на детска стая. Като цяло, интериорът трябва да е близък до приказният свят на всяко дете, но същевременно практичен и удобен.  Съчетаването на стандартните легло, гардероб, бюро и скрин с "мини мебели" е отлично решение за комфорт и уют, и любимо място за игри и забавления на малчуганите.
Дизайнерски мебели по поръчка за детска стая ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА ДЕТСКА СТАЯ ПО ПОРЪЧКА "НАДЯ" Детска стая Мони от мебели Булмеб - мебели за по-красив живот
Детска стая "Mc'Queen" Детска стая "НАДЯ" Детска стая "МОНИ"
ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА ЮНОШЕСКА СТАЯ, "NEW YORK" ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА ДЕТСКО-ЮНОШЕСКА СТАЯ Детска стая Теди от мебели Булмеб - мебели за по-красив живот
"NEW YORK" "RED "TEDI
     

Мебелна фирма "БУЛМЕБ" ЕООД разполага със собствена производствена база, технологично оборудване, и кадрови потенциал за производство и монтаж на мебели за обзавеждане по поръчка за хотели, магазини, офиси и др. обществени сгради.
Цената на произведените от "Булмеб" мебели се определя от размера, материалите за изработка, мебелен обков, сложност на проекта и др. Цената се калкулира при изготвяне на индивидуален проект. За всеки клиент можем да намерим приемлив вариант, тъй като предлагаме голям асортимент от материали и мебелен обков.

За изготвяне на индивидуален проект и ценова оферта, моля свържете се с нас на тел. 0878/763267 или попълнете формата за контакт по-долу:

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button
Submit to FacebookSubmit to Google Plus Instagram