ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА ТРАПЕЗАРИЯ И ХОЛ В СТИЛ "КЛАСИКА И РЕТРО"
     
Секция класическа от масив и МДФ фурнир "МИНА" Обзавеждане в класически стил за всекидневна "БРАНИМИРА" TV шкаф Ница
Секция "МИНА" Секция "БРАНИМИРА" TV шкаф "НИЦА"
Холна секция в класически стил "ТАМАРА" TV шкаф "ДАРА" в класически стил от масив и МДФ фурнир  Трапезарен шкаф в класически стил "МЕГИ"
Секция "ТАМАРА" TV шкаф "ДАРА" Шкаф "МЕГИ"
 TV шкаф ЛОРА - бял ретро стил Трапвзарен шкаф в ретро стил "ДОЛИ" Бял ретро шкаф РОСИ от мебели Булмеб - мебели за по-красив живот
 Шкаф "ЛОРА"  Шкаф "ДОЛИ" Шкаф "РОСИ" 
Витрина ЕММА двойна - ретро мебели от Булмеб - мебели за по-красив живот Витрина ЕММА - ретро мебели от Булмеб - мебели за по-красив живот Витрина ЕММА - ретро мебели от Булмеб - мебели за по-красив живот
 Витрина "ЕМА 2"  Витрина "ЕМА" в байц  Витрина "ЕМА" цвят
 Витрина и трапезарен шкаф "ТАНЯ"    
 Витрина и трапезарен шкаф "ТАНЯ"    

Мебелна фирма "БУЛМЕБ" ЕООД разполага със собствена производствена база, технологично оборудване, и кадрови потенциал за производство и монтаж на мебели за обзавеждане по поръчка за хотели, магазини, офиси и др. обществени сгради.
Цената на произведените от "Булмеб" мебели се определя от размера, материалите за изработка, мебелен обков, сложност на проекта и др. Цената се калкулира при изготвяне на индивидуален проект. За всеки клиент можем да намерим приемлив вариант, тъй като предлагаме голям асортимент от материали и мебелен обков.

За изготвяне на индивидуален проект и ценова оферта, моля свържете се с нас на тел. 0878/763267 или попълнете формата за контакт по-долу:

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button
Submit to FacebookSubmit to Google Plus Instagram