МЕБЕЛИ РЕТРО - КЛАСИК

 

Мебелите с класически дизайн или в стил Прованс са винаги на мода.
Интериор в стил Прованс – еднo от най-добрите решения за къщи, които са в неприкосновенна връзка с природата. Този стил избират и онези, които искат да превърнат своя апартамент в романтичен остров на уюта и спокойствието, насред големия град.
Характерни за мебелите в стил Прованс са светлите цветове, протърканите ръбове и изкуственото състаряване с патина, на фона на естествена дървесина.
От друга страна, интериорният дизайн в класически стил може да се сравни със старо вино, което никога не губи цвета и аромата си. Мебелите, изработени от дърво или МДФ фурнир в класически стил създават усещане за лукс и уют, както в голяма къща, така и в по-малък апартамент.

 

КУХНИ ПО ПОРЪЧКА - КЛАСИЧЕСКИ И РЕТРО СТИЛ Мебели за спалня в класически и ретро стил Всекидневна и хол по поръчка в класически и ретро стил
КУХНИ КЛАСИКА и РЕТРО СПАЛНИ КЛАСИКА И РЕТРО ТРАПЕЗАРИЯ и ХОЛ
     
МАСИ и СТОЛОВЕ МЕКА МЕБЕЛ АНТРЕ
     
ДЪРВЕНИ КОРНИЗИ ЕЛЕКТРОУРЕДИ RUSTIC   
     
     
     

 

  

Мебелна фирма "БУЛМЕБ" ЕООД разполага със собствено технологично оборудване, производствена база и кадрови потенциал за производство и монтаж на мебели за обзавеждане на хотели, магазини, офиси и др. обществени сгради.
"Булмеб" изработва мебели по поръчка. Цената на произведените от нас мебели се определя от размера, материалите за изработка, мебелен обков, сложност на проекта и др. Цената се калкулира при изготвяне на индивидуален проект. За всеки клиент можем да намерим приемлив вариант, тъй като предлагаме голям асортимент от материали и мебелен обков.
За изготвяне на индивидуален проект и ценова оферта, моля свържете се с нас на тел. 0878/763267 или попълнете формата за контакт по-долу: 
 

 

"БУЛМЕБ" ВИ ПРЕПОРЪЧВА:

 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button
Submit to FacebookSubmit to Google Plus Instagram