• Булмеб
  Кухня от масив, на цената на МДФ фурнир
 • Булмеб
  Ретро кухни по поръчка
 • Булмеб
  Модерни кухни по поръчка
 • Булмеб
  Спални по поръчка
 • Офис Булмеб
  Пловдив, ул."Николай Хайтов" №21

 

КУХНИ ПО ПОРЪЧКА, ПРОИЗВЕДЕНИ ОТ МЕБЕЛИ "БУЛМЕБ"

Въпреки огромното предлагане на готови кухни и кухненски модули в магазините за мебели, през последните години, повечето домакини предпочитат индивидуално изработената кухня по поръчка. Кухня МОДЕРН, РЕТРО КЛАСИК и СТАНДАРТ, се изработват според нуждите и размера на помещението във Вашия дом, в желан от Вас дизайн и материал.
Предимствата на кухните изработени по поръчка са многобройни - индивидуален модел, произведен по размер подходящ за Вашето помещение, подбор на материал (МДФ, МАСИВ или ЛПДЧ), цвят или комбинация от материали и цветове, които подхождат на цялостния интериор на жилището, избор на качествен мебелен обков и аксесоари, оползотворяващи и най-недостъпните местенца на кухненските шкафове и др. За улеснение на своите клиенти, "Булмеб" предлага и набор от проверени във времето, качествени електроуреди на достъпни цени.

 

Модерни кухни по поръчка от мебели Булмеб КУХНИ РЕТРО КЛАСИК ПО ПОРЪЧКА ОТ МЕБЕЛИ БУЛМЕБ КУХНИ СТАНДАРТ
КУХНИ МОДЕРН  КУХНИ РЕТРО КЛАСИК КУХНИ СТАНДАРТ 
ЕЛЕКТРОУРЕДИ ЗА ВГРАЖДАНЕ ПРОМОЦИИ ОТ МЕБЕЛИ БУЛМЕБ  
 ЕЛЕКТРОУРЕДИ - ПОДБРАНА СЕЛЕКЦИЯ ПРОМОЦИИ АКСЕСОАРИ 

След избора на модел, материал, цвят, обков и електроуреди идва въпросът КОЙ ЩЕ ДОСТАВИ И МОНТИРА избраната от Вас кухня по поръчка. Мебели "Булмеб" разполагат не само със собствена производствена база и механизация за изработката на желаните от клиента мебели, но и с висококвалифицирани монтажници, които ще завършат кухнята до край. 

Създайте СВОЯТА кухня с нас!

Мебелна фирма "БУЛМЕБ" ЕООД разполага със собствена производствена база, технологично оборудване, и кадрови потенциал за производство и монтаж на мебели за обзавеждане по поръчка за хотели, магазини, офиси и др. обществени сгради.
Цената на произведените от "Булмеб" мебели се определя от размера, материалите за изработка, мебелен обков, сложност на проекта и др. Цената се калкулира при изготвяне на индивидуален проект. За всеки клиент можем да намерим приемлив вариант, тъй като предлагаме голям асортимент от материали и мебелен обков.

За изготвяне на индивидуален проект и ценова оферта, заповядайте при нас на адрес гр. Пловдив, ул. "Николай Хайтов" 21 или позвънете на 0878/293403

  

Свържете се с нас

 
captcha
Reload

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button
Submit to FacebookSubmit to Google Plus